Hjemmelavet hønsesalat med sprød baconog ristet rugbrød
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 2 stk. kyllingebryst
- 3 spsk. cremefraiche 18%
- 1½ spsk. mayonnaise
- 6-8 cornichoner
- Persille
- Purløg
- ½ rødløg
- Saft fra en halv citron
- 125 g Tulip Bacon i skiver
- Rugbrød
Sådan tilbereder du retten
- Kog kyllingebrystet i ca. 20 minutter og lad dem herefter afkøle.
- Steg baconskiverne sprøde enten i ovn eller på pande, imens kyllingen koger.
- Hak purløg, løg, cornichoner og persille fint.
- Vend det herefter i cremefraichen og tilsæt mayonnaise og citronsaft. Husk at smage til med salt og peber.
- Når kyllingen er kold, plukkes den og tilsættes i cremen. Vend blandingen stille og roligt.
- Anret hønsesalaten på ristet rugbrød og tilsæt den sprødstegte bacon på
toppen
Tips
Tilsæt evt. 1 grønsagsbouillonterning når du koger kyllingebrystet for mere smag.
Lav denne klassiske hønsesalat dagen inden servering.
Vidste du at..?
Du kan stege baconskiver sprøde i ovnen? Reducer stege-osen i køkkenet, og lad ovnen tilberede baconskiverne for dig. Placer baconskiverne på bagepapir på en bradepande og steg dem i en forvarmet ovn. Skiverne skal steges sprøde ved 180 grader i ca. 12-15 minutter.